Handelsmissie met minister Christianne van der Wal naar Brazilië 8 t/m 11 mei 2023

Is uw bedrijf internationaal actief in de duurzame landbouw, energietransitie of in duurzame, innovatieve havenontwikkeling en -logistiek? En bent u benieuwd naar zakelijke kansen in Brazilië? Neem dan van 8 tot en met 11 mei 2023 deel aan de handelsmissie naar Brazilië met minister van Natuur en Stikstof, Christianne van der Wal en mogelijk andere bewindspersonen van het Kabinet. Ingrid Thijssen, voorzitter van werkgeversorganisatie VNO-NCW, is zakelijk missieleider. 

Voor wie?
De missie is voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in duurzame landbouw, energietransitie en in innovatieve, duurzame havenontwikkeling en havenlogistiek. 

Duurzame landbouw met aandacht op ‘feeding the cities’ (São Paulo en Holambra):innovatieve techniek voor productieverhoging;precisie en circulaire landbouw of duurzaam bodem- en grondstoffengebruik;agrologistiek (bijvoorbeeld ‘cold chain’).Energietransitie (São Paulo, Fortaleza/ Pecém en Rio de Janeiro):wind-op-zee: planning, bouw en maritieme dienstverlening tijdens Offshore en Maritiemproductie en transport van groene waterstof.Duurzame en innovatieve havenontwikkeling en havenlogistiek (São Paulo, Fortaleza/ Pecém en Santos):havenontwikkeling en -logistiek; traffic, supply and cold chain management;capaciteitsopbouw en maritieme scholing.Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers en start-ups uit om deel te nemen.Deelname en Kosten:Meld u aan voor deze handelsmissie. U kunt aanmelden tot 24 maart 2023. 
Deelname kost € 950 per organisatie (voor maximaal 2 deelnemers). Voor iedere extra deelnemer betaalt u € 475. Als de aanmeldtermijn wordt verlengd, dan is deelname aan individuele matchmaking bij aanmelding na 24 maart 2023 niet gegarandeerd.

Let op: op deze missie is een Covid-19 clausule van toepassing.Meer weten?Heeft u nog vragen over deze missie? Neem dan contact op met: 
Hanneke Bogaerts, E: hanneke.bogaerts@rvo.nl  of Margriet Veenstra, E: margriet.veenstra@rvo.nlOrganisatie:De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in nauwe samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Algemene Zaken, het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, het Nederlands economisch netwerk in Brazilië en betrokken brancheorganisaties. 
MEER INFORMATIE EN AANMELDEN